Cum să alegi un telefon pliabil

Tehnologia ecranelor flexibile este încă foarte nouă, iar segmentul acestor smartphone-uri este încă în fază incipientă. Prin urmare, cu unele momente, cum ar fi costurile ridicate sau fragilitatea, trebuie doar să ramîi impăcat. Dar dacă știți cum să alegeți un telefon pliabil în 2019, atunci puteți găsi opțiuni foarte decente care vor provoca cu adevărat efectul wow al inovației sale.

Preţ

Privind cele mai bune telefoane pliabile din 2019, trebuie să înțelegeți că acesta este încă un dispozitiv foarte scump. De exemplu, Samsung Galaxy Fold ar putea costa clienților săi în Rusia sume astronomice de 200 mii de ruble. Prețurile pentru astfel de dispozitive vor scădea, dar numai începând cu anii 2020, când producția de matrițe flexibile va fi desfășurată pe scară largă și vor deveni un adevărat fenomen de masă.

Display

Dacă intenționați să cumpărați cele mai bune telefoane pliabile, atunci fiți pregătiți pentru faptul că nu vor exista alternative pentru AMOLED cu toate argumentele sale pro și contra. Sa întâmplat așa că favoritele IPS-matrice pur fizic nu pot fi îndoite, astfel flexibilitatea display-urilor este mărginita în ceea ce priveşte mulţimea de LED-uri. Aparent, producătorii vor avea foarte curând un număr imens de opțiuni pentru carcase flexibile de smartphone – de la „cărți” la „armonice” cu mai multe rânduri. Aceste ecrane vor fi foarte diferite de cele pe care le-am obișnuit în ultimii 10 ani – fără sticlă și posibile linii de pliere.

Specificații tehnice

Cele mai bune telefoane pliabile în 2019 vor primi caracteristici de top în prezent. De exemplu, procesorul principal pentru aceste smartphone-uri va fi cel mai puternic opt-core Snapdragon 855. Huawei folosește în mod tradițional modelul HiSilicon Kirin 980th. Pentru a justifica prețurile uriașe și starea inovatoare a produsului, producătorii adaugă 8 GB de memorie RAM și unități puternice de 512 GB. Apropo, datorită unor capricii, constructiv unele modele obțin cîte 6 camere. Judecând după tendința utilizării a două baterii împreună cuplate şi cu utilizarea matricelor AMOLED, astfel de smartphone-uri vor putea să funcţioneze mult mai mult. La moment cele mai bune telefoane pliabile sunt poziționate ca înlocuitori universali pentru un smartphone și o tabletă, dar în viitor vor exista opțiuni mai compacte.

Fiabilitate

În ciuda tuturor asigurărilor producătorului primului telefon din lume cu ecran flexibil, Samsung Galaxy Fold, sa dovedit extrem de nesigur și nu a funcționat pentru mulți jurnaliști și bloggeri chiar și pentru o săptămână. Din acest motiv, intrarea pe piață a acestui smartphone a fost amânată, în timp ce alți producători s-au aruncat la testarea viitoarelor inovații. Bineînțeles, componentele în mișcare și ecranul flexibil măresc șansa de rupere a dispozitivului, dar atâta timp cât tehnologia este complet nouă, va trebui să vă împăcaţi cu o astfel de probabilitate. Potrivit zvonurilor, cele mai bune telefoane pliabile în 2019 vor avea o garanție extinsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *